Wyoming

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Wyoming

Nekretnina na prodaju u Wyomingu

Sjeverno graniči sa Montanom, na istok s Južnom Dakotom i Nebraskom, na jugu s Coloradom, a na zapadu s Utah i Idaho.

Wyoming više nije poznat od strane SAD-a, ali je skriven dragulj, a moglo bi biti zanimljivo mjesto gdje se traži nekretnina za prodaju u Wyomingu.

Wyoming je službeno poznat kao "Država jednakosti", ali ima nekoliko drugih neslužbenih nadimaka, uključujući "Kaubojsku državu" i "Big Wyoming". To je 10. najveće stanje u smislu područja, ali je i najmanje stanovništvo i druga najmanje gusto naseljena država.

Stanovnici Wyomingja oko 585.501 stanovnika, otprilike iste populacije kao grad Albuquerque. Wyoming nudi mnoge prirodne ljepote, zdravo gospodarstvo i Wyomingovo stambeno tržište cvate. Budite prvi koji ste puni mogućnosti i dođite ovamo kako biste pronašli vašu nekretninu za prodaju u Wyomingu.

Wyoming ima nezaposlenost koja se usklađuje s nacionalnim prosjekom. U ožujku 2018. godine bilo je 3,9%. Većina radnih mjesta u državi Wyoming namijenjena je federalnoj ili državnoj upravi i ugostiteljskim poslovima.

Wyoming tržište nekretnina jednako je jaka, ali ima jedinstvene kvalitete u usporedbi s drugim državama.

Cijene nekretnina za prodaju u Wyomingu su oko nacionalnog prosjeka, čak iu većim gradovima. Možda mislite da nije dovoljno dobar, ali to može biti izvrstan znak. Prošle godine, vrijednosti dostupne u Wyomingu porasle su za 1%. Očekuje se da će ove godine dosegnuti 1,5%.

Unatoč tomu, Wyomingovo tržište nekretnina zapravo pati. Posljednja četvrtina 2017. Wyoming se ponaša dovoljno da se uspoređuje s ostatkom nacije.

Većina domova u SAD-u su obiteljske kuće, više od 65% domova. To je vjerojatno uzrok rasprostranjenog ruraliteta države.

Cheyenne je najveće gradsko područje u državi, a još uvijek se uglavnom sastoji od obiteljskih kuća. Cheyenne ima 65.000 stanovnika.

Wyoming nudi nekoliko mjesta za život: od malih gradova do apsolutne samoće.

Rock Springs je jedno od najboljih mjesta za život u Wyomingu. Područje je bogato prirodnim resursima koji nude poslove.

Nešto jedinstveno u Rock Springsu je niska srednja dob. Grad je prilično mlad u usporedbi s drugim gradovima u državi. Prosječna dob Rock Springsa je 35 godina. Zajednica College of the City of Western Wyoming.

South Park, Wyoming, rangiran je kao prvo mjesto za život u niši. Mali grad, smješten u okrugu Teton, ima vrlo visoku vrijednost nekretnina.

U Wyoming tržištu nekretnina, postoji mnoštvo opcija gdje tražite vašu nekretninu za prodaju u Wyomingu. Država bogata industrijom nudi fer plaće i niske cijene kuća u gradskim i seoskim zajednicama. Stvarno nema ničega što nije u vlasništvu nekretnine za prodaju u državi Wyoming.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 15318

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Wyoming, Cheyenne, Cheyenne, Cheyenne

29,645.94HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

185.81 m²
Zlatna prilika za nI na vlastiti stambeni zemljište
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB